Hochiki HCP-E(HFP)-SCI Buton (Kısa Devre İzolatörlü)

Açıklama

Analog Adresli Kısa Devre İzolatörlü Yangın Alarm Butonu

Model HCP-E(HFP)-SCI, Hochiki ESP Analog Adresli Protokolü ile tam uyumlu entegre kısa devre izolatörlü bir Manuel Yangın Alarm Butonu'dur.

Ünite, haberleşmenin sorgulanması için kapatılıp açılabilen göz kırpma*1 özelliği olarak seçilebilen iki renkli bir LED içerir ve çalıştırıldığında sürekli yanar; bu iki durumda ise LED kırmızı yanar. Kısa devre olduğunda LED sarı renkte yanacaktır ancak ünite etkinleştirildiğinde kırmızı renkte yanacaktır. Ünite, EN54 uyumlu kırılmayan (plastik) bir butona basılarak çalışır ve yüksek seviyeli bir ESP kesintisi üretir. Kontrol paneli tarafından başlatılan dahili bir test fonksiyonu her zaman cihazın bütünlüğünün korunmasını sağlar ve cihaz ünitenin altına bir test anahtarı yerleştirilerek test edilebilir. Çevrim bağlantısına kolay bağlantı için iki terminal bloğu bulunur.

Ünite, hızlı ve güvenilir bir adresleme için TCH-B100 Manuel Programlama Cihazı ile adreslenir ve gerektiğinde gömme montaj da yapılabilir. İsteğe bağlı bir cam elemanı da mevcuttur.

Özellikler

Hızlı tepki

İki renkli durum LED'i (alarm için kırmızı, kısa devre için sarı rengi)

Standart olarak takılı olan kırılgan olmayan elemanlar (EN54'e uygundur)

TCH-B100 Manuel Programlama Cihazı ile adreslenir

Yüzey veya gömme montaj

EN54'e uyumlu LPCB onayı

Uygulama

Teknik Özellikler