Kurumsal

Hakkımızda

Arnet Bina Teknolojileri A.Ş. Yangın alarm sistemleri, Endüstriyel ve Ev / İş yeri gaz alarm sistemleri, Acil anons ve tahliye sistemleri, Seslendirme, Bina (otel, iş merkezi, vb) zayıf akım sistemleri, CCTV, Acil aydınlatma ve yönlendirme Sistemleri, Güvenlik, konularında faaliyet göstermektedir. Tüm bu sistemlerin tasarımı, projelendirilmesi, mimari ve inşaat ihtiyaçlarına göre uygulanması, ithalatı ve üretilmesi tarafımızca, planlı ve sistematik çalışma anlayışımızla, en kısa sürede sade ve estetik değeri yüksek bir ürün haline dönüştürülmektedir.

Yılların getirdiği deneyimli kadrosuyla göze çarpan keşif gücü ve ekonomik güç-performans dengesi yüksek ve Standartlara, yönetmeliklere uygun Eğitim, keşif, projelendirme, satış, satış sonrası teknik hizmet veren Arnet Bina Teknolojileri sektöründe değerli bir hizmet firması olma yolundadır.

Lider olmak için teknoloji tek başına yeterli değildir. Mutlak çözümler sunmak gerekir. Tüm dünyada insanların inandığı, güvendiği ve bu saygınlığı hak eden markalar ve ürünleri bir araya getiren çalışmalarımızda, müşterilerimizin hedef ve ilkelerini benimseyerek çözüm ortağı olmaya kendimizi adadık.

Arnet Bina Teknolojilerine göre kalite, bir bakış açısıdır ve önemli olan bu bakış açısını hayata geçirmektir. Mühendislerimizden, tasarımcılarımıza, teknik uzmanlarımızdan satış personelimize, her kademedeki çalışanlarımızın ortak noktası kaliteyi yükseltmeyi hedef bilip buna ulaşma isteğidir.

Resmi kurum veya kuruluşlar için keşif, malzeme tedariki ve satış sonrası hizmet için tüm ekibimiz ile hizmetinizdeyiz.