Markalar

Hochiki

Hochiki

Hochiki Şirketi


 

Hochiki dünyanın en büyük üreticileri ve endüstriyel yangın algılama ürünleri tedarikçilerinden biri olarak yaklaşık 100 yıllık deneyim ve uzmanlık ile ayırt edilir.

Hochiki Şirketi Kurucu hisse sahiplerine gibi büyük Japon sigorta şirketlerinin çoğu ile 1918 yılında Tokyo'da kuruldu.

Hochiki Corporation, tasarım, imalat, montaj ve yangın alarm sistemlerinin bakım üstlenir ve yılda 3 milyon adet aşan üretmektedir. yangından korunma ürünleri Hochiki Corporation üretiminde uluslararası bir pazar lideri ayrıca yangın söndürme, güvenlik ve kablolu televizyon sistemleri üretmektedir. Şirket, 1300 çalışanı 3 üretim tesisleri, 35 satış ofisi ve Japonya'da 13 iştiraki bulunmaktadır.

 


Hochiki America Corporation'un


 

1972 yılında Hochiki Amerikan pazarında artan talebi karşılamak amacıyla Hochiki Amerika Corporation'a kurdu.

Hochiki Amerika şimdi 100'den fazla çalışanı, tamamen operasyonel bir fabrika, tesis satış ve teknik destek imkanları vardır.1980'lerin sonunda Kaliforniya'da kendi tesisini büyüterek, Hochiki Amerika şimdi UL ve FM ürünlerini onaylı üretmektedir.

 


Hochiki Avrupa


 

Avrupa'da Hochiki faaliyetleri 1960 sonlarında başladı. ilk on yıl içinde, iş bir ticaret şirketi aracılığıyla gerçekleştirilmiştir, ancak fiyat ve satış sonrası servis, yakın pazara doğrudan varlığı için gereğinin altını çizdi hem Avrupa'da rekabetin,.

1986 yılında Hochiki 1992 yılında Gillingham 2.7 dönümlük bir mülkiyet hakkı, Kentec satın alındı, sonra Londra'da bir temsilcilik kurdu.

Bu amaca uygun üretim tesisi ve teknik destek merkezi Yatırım doğrudan Avrupalı ​​müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için Hochiki güçlü bağlılığını göstermektedir.

Hochiki Avrupa artık birçok köklü Avrupa kurumları aracılığıyla yangın algılama ürünleri İngiltere'de doğrudan ürünlerini satıyor ve teşvik ve destekler. Şirket 350'den fazla aktif Birleşik Krallık müşterisi vardır ve algılama ürünleri yelpazesini son düzenlemelere tam uyum sağlamak için tüm büyük Avrupa standartlarına kuruluşları ile yakın işbirliği içinde çalışmaktadır. Şu anda birlikte üzerinde 80 çalışanı Hochiki Avrupa yılda 500.000 konvansiyonel ve akıllı dedektörler ve ancillaries aşan oluşturur. ISO 9001 son üretim teknikleri ve titiz kalite kontrol istihdam olarak, Hochiki Avrupa uzun vadeli güvenilir yangın algılama için Hochiki adını geliştirmek için devam edecektir yüklü her ürün garanti eder.

2012 yılında Hochiki Avrupa daha iyi bu stratejik açıdan önemli bölgesinde bu müşterilere ve potansiyel müşterilere hizmet vermek için Dubai, BAE özel bir satış ve destek ofisi kurdu.