Markalar

Haikon

Haikon

Firmamız ;

Uluslararası  Hikvision Digital Technology Co.Ltd Firmasının , Türkiye’deki Resmi markası olan Haikon  markalı ürünlerin Ankara Yetkili Bayileri arasında yerini almıştır.

Haikon Markası Güvenlik Kamera Sistemleri , ip Görüntülü Diafon Sistemleri ve Access Kontrol Sistemleri gibi farklı Güvenlik konularında Hizmet Vermektedir. Haikon 2001 Yılından itibaren hizmet vermeye başlamış olduğu Güvenlik Sektöründe Her Geçen Yıl Dünya Çapındaki Pazar Payını Yükselterek İlk 3 Sıra içindeki yerini almaktadır. Haikon (Hikvision) markasının Dünya üzerinde 16 Farklı ülkede Distribütörlükleri Bulunmaktadır.

Haikon Markası Kamera gruplarında,  Günümüz Teknolojisine Öncülük eden Özellikleri ile birlikte Türkiye’de En Fazla Güvenilen  Ürünler arasında yer almaktadır. Haikon ; ip kameralar , HD-TVI Turbo HD Analog Kameralar ve Analog Kameralar Olmak üzere  Kamera Grubu ürünleri 3 ayrı kategoride gruplandırmıştır.

Haikon Markası  ile Bir çok  büyük projeyi tamamlamış olan firmamız ; Ankara Merkezli olmak üzere Tüm Türkiye’ye Haikon (Hikvision) Markası ürünlerin , Satış , Montaj ve Satış Sonrası 7/24 Teknik Destek hizmetlerini Vermektedir.