Markalar

Dahua

Dahua

Dahua Technology, küresel video gözetim endüstrisinde lider bir çözüm sağlayıcısıdır. Dahua, tüm dünyada yaklaşık 13.000 çalışanıyla 180'den fazla ülkede ve bölgede kullanılmaktadır. Dahua, Asya, Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Okyanusya, Afrika gibi ülkeleri kapsayan 35 iştirakine sahiptir. Gözetim çözümleri ile Dahua eşsiz kalite, güvenilirlik ve istikrar sunmaktadır.

 

 

Dahua, son kullanıcıların işlerini başarıyla gerçekleştirmelerini sağlamak için en üst düzeydeki çözümleri ve ürünleri en yeni teknolojilerle sağlamayı taahhüt eder. Dahua, Çin'de ilk kez 8 kanal gerçek zamanlı gömülü dijital video kaydedici üreticisi oldu. O günden bu yana, şirket yeni teknoloji ve yenilik için güçlü Ar-Ge yetenekleri geliştirmeye yatırım yapmaya devam etmiştir.
 

 

 

 

 

Dahua, 2014 yılından bu yana Ar-Ge'ye yıllık satış gelirinin yaklaşık% 10'una yatırım yapmıştır. Şirket, dört araştırma enstitüsüne sahiptir: Gelişmiş Teknoloji Enstitüsü, Büyük Veri Enstitüsü, Chip Enstitüsü ve Video Cloud Enstitüsü - ve üzerinde çalışan 6000'den fazla Ar-Ge mühendisleri ve teknik personeli IoT, Bulut hizmetleri, video, siber güvenlik ve yazılım güvenilirliği ve diğer teknolojilerdeki en ileri teknoloji. Dahua, 2016 yılı itibarıyla 800'den fazla patent kaydetti.

 

 

 

Dahua, 2014 yılından bu yana, bir IHS raporuna göre küresel video gözetim ekipman pazarında 2. sırada yer aldı ve 2017 yılında Dahua , a & s uluslararası "Güvenlik 50" kategorisinde 3. sırada yer aldı.

 

Ağ kameraları, NVR'ler ve koaksiyondan HD'yi içeren Dahua'nın çekirdek video gözetleme ürün grubu, bankacılık ve finans, hükümet, endüstriyel, perakende, spor ve boş zaman, ulaşım ve enerji gibi birçok sektörde kullanılabilir.

 

 

 

Özelleştirilmiş teknik yenilikler ve uçtan uca hizmetler içeren akıllı trafik çözümlerimiz ve diğer çözümlerimiz, sorunlarını en iyi çözerek müşterilerin güvenini kazanmaktadır. Dahua çözümleri ve ürünleri - 2016 Rio Olimpiyatları, 2016 Hangzhou G20 Zirvesi, Umman Avenues Alışveriş Merkezi, Peru'da LAN Airlines, APEC'de Çin gibi pek çok büyük projenin yanı sıra çok sayıda büyük proje de kuruldu.