Markalar

Honeywell

Honeywell

Honeywell uzay-havacılık ürün ve hizmetleri, binalar ve sanayi için kontrol teknolojileri ve performans materyallerini de içeren endüstri bazlı çözümler sunan ve Fortune 100 listesinde yer alan dünya çapında bir teknoloji şirketidir.  

Honeywell Türkiye’de ilk ofisini 1992 yılında açmıştır ve günümüzde sunduğu teknolojiler ülkemizin en önemli rafinerileri, boru hatları ve sanayi tesislerinde kullanılmaktadır. Honeywell ülkemizin askeri ve sivil havacılık filosunu destekleyerek uçakların ve helikopterlerin görev performansının ve kullanılabilirlik süresinin artmasına katkıda bulunmaktadır. Ayrıca, Türkiye’nin havalimanlarından gökdelenlerine kadar en önemli binaları Honeywell teknolojilerini kullanarak daha verimli, güvenli ve konforlu bir ortam sunmaktadır.

Kurumsal sosyal sorumluluğunun bilincinde olan Honeywell, faaliyet gösterdiği her yerde çevrenin korunmasına ve sürdürülebilirlik fırsatları yaratılmasına büyük önem verir. Türkiye’de her yıl çok sayıda öğrenci ve eğitmen Honeywell sosyal sorumluluk programları kapsamında A.B.D.’de ve ülkemizde çeşitli eğitimlere katılmaktadırlar. Bu programların amacı gençlerin bilim ve muhendislik alanlarında eğitim almalarına ilham verebilmektir.

Honeywell Bina Çözümleri

Honeywell Bina Çözümleri, tesis performansını artıran bina otomasyonu ve yönetim çözümlerinden riskin azaltılmasına yardımcı olan emniyet ve can güvenliği çözümlerine kadar farklı yöntemlerle tesisinizin emniyetli, güvenli, konforlu, üretken ve enerji verimli olmasını sağlayan sistemleri kurar, entegre eder ve korur.

Zorlukları belirlemek ve daha iyi tesis kararları almak ve bina ekipmanının yatırım getirisini arttırmak için ihtiyaç duyduğunuz verileri size sunan özel çözümler geliştirmek için tüm dünyada binlerce ticaret, endüstri, belediye, devlet ve kamu hizmeti müşterisiyle birlikte çalışır.

Çok sayıda sistemin servis ve bakımından kapsamlı tasarımına, kurulumuna ve optimizasyonuna kadar, dünyanın neresinde olursanız olun en iyi performansı sürdürmenizi sağlar.

Ürünler

Yangın Algılama Sistemleri

Honeywell, Yangın Alarmı, Acil Durum İletişimi ve İleri Algılama çözümleri konusunda kendini kanıtlamış uzman bir şirkettir.

Genel Anons ve Sesli Alarm Sistemleri

Modüler yapıları sayesinde, Honeywell Genel Anons ve Sesli Alarm Sistemleri, seslenme/arka planda müzik çalma, alarm ve tahliye faaliyetlerine yönelik gerek büyük gerekse küçük çapta çözümlerin uygulanmasını kolaylaştırıyor.

Tehlike Yönetim Sistemi

Bina Yönetim Sistemi, bağlantılı alt-sistem verilerinin işletimi, toplanması ve yönetimi için PC tabanlı bir yazılımdır.