Markalar

Excel

Excel

Elektronik network ve kablolama alanlarına yönelik danışmanlık, tasarım ve ürün çözümleri konusunda hizmet veren sektörün önde gelen bağımsız elektronik parça dağıtıcılarından biridir.

Ürün ve hizmet dağıtıcılığını üstlendiğimiz global tedarikçilerimizin uluslararası kalite ve teknolojilerini, global iş modelini, kendi know-how ve bölgesel tecrübelerimiz ile harmanlayarak, müşterilerimize butik, yaratıcı ve yenilikçi çözümler sunuyoruz.

Çalışmalarımızı özellikle network ve data center projelerinin bütün ihtiyaçlarını tek noktada çözmeye odaklayarak, müşterilerimizin danışmanlıktan, tasarıma, ürün alımından sistem bakımına kadar en iyi fiyatlarda en iyi hizmeti bulabildikleri bir çözüm ortağı durumuna geldik.

müşterilerinin rekabet güçlerine katkıda bulunmayı hedefleyen hizmetleri, kalitesi ve profesyonel yaklaşımıyla, bugün müşteri portföyünde yer alan ulusal ve uluslararası kuruluşlara müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak hizmetlerini sunmaktadır.

2011 yılından bu yana Excel Networking Türkiye Ankara Yetkili Satıcısı olarak başladığı ürün portföyünü gün geçtikçe arttırmakta ve yeni ürün bayilikleri ile hizmet vermeye devam etmektedir.