Hochiki HFP AP-CRLS Tekrarlama Paneli

Açıklama

Local LCD tekrarlama kontrol paneli

En yüksek kalite ve standartlara uygun tasarlanan ve üretilen HFP AP-CRLS tekrarlama kontrol paneli HFP Yangın algılama panellerinin göstergelerini ve kontrolünü başka alanlara genişletmenin basit ve uygun yöntemlerini sunar.

HFP yangın alarmı kontrol panelindeki Büyük, Kristal likit grafik ekran ve yüksek parlaklıktaki LED göstergeleri, basit, iki kablolu bir seri bağlantısı üzerinden 15 adede kadar ek olarak çoğaltılabilir.

HFP AP-CRLS, 24V DC güç kaynağı seçeneği (HFP kontrol panelinden / yerel 24V DC beslemesinden ek 2 çekirdek ile beslenebilir) veya local batarya desteklemeli 230V gücünde bir seçenek mevcuttur.

HFP AP-CRLS, HFP kontrol paneline benzer küçük bir muhafaza içine yerleştirilmişbir şekilde tasarlanmış ve büyük bir kontrol panelinin giriş holleri gibi dekora zararlı olacağı tesisatlar için ideal bir tasarıma sahiptir.

Hemşire deskleri veya mağaza güvenlik noktaları gibi birden fazla noktada gerekli olduğu durumlarda HFP AP-CRLS tekrarlama kontrol panelini ideal hale getiren ve networklenebilir her HFP yangın algılama kontrol paneline 15 adete kadar HFP AP-CRLS tekrarlama kontrol paneli bağlanabilir.

Özellikler

240x68 Geniş LCD Grafik Ekran

Yüksek parlaklıkta LED göstergeli

Dahili Siren

Tüm HFP Yangın algılama panelleri ile uyumlu

Basit iki kablolu seri bağlantı

HFP Stili küçük muhafaza

Kolay kurulum için çıkarılabilir elektronik parçalar

24 DC veya 230 V AC güç seçenekleri ile

Düşük güç tüketimi

Çoklu dil seçeneğ

Uygulama

Teknik Özellikler