Hochiki APS OP8 Röle Kartı

Açıklama

HFP yangın alarm sisteminin çok yönlülüğünü daha da artırmak için, HFP röle kartlarını kullanarak ilave röle çıkış kapasitesi eklenebilir.

Bu kartların her biri ayrı ayrı programlanabilen 8 gerilimsiz geçiş röle kontağına sahiptir.

Bu kartların 32 tanesi, kontrol panelindeki yer alan özel RS485 haberleşme veri yoluna bağlanabilir ve bu sayede 256 ilave röle çıkışı kapasitesi sağlanmış olur.

Tüm gereksinimlerin karşılanması açısından daha esnek bir G/Ç sistemi sağlamak için, röle kartları RS485 veri yolunda 16 kanallı G/Ç kartları, 6 yollu siren kartları veya 4 yollu konvansiyonel algılama zonu kartları ile birleştirilebilir.

Tüm çıkışlar, çevrimlere bağlı olan aygıtlar gibi yapılandırılabilir ve hepsine neden ve sonuç mantığı uygulanabilmektedir.

Bu kartlar, tipik olarak, diğer sistemler veya tesis kontrolü için sinyal verme gibi dört standart röle çıkışından daha fazlasını gerektiren uygulamalarda kullanılmaktadır.

Standart HFP kontrol panelleri, paneldeki güce ve haberleşme veri yoluna dört küçük sinyal kablosu kullanarak kolayca bağlanabilen bir siren, röle, konvansiyonel algılama cihazı veya G/Ç kartı için sabitleme parçaları içermektedir.

Ana paneldeki yüklemeye dikkat edilmelidir.

Özellikler

8 gerilimsiz geçiş röle kontakları (1Amp 30V DC)

Röle ile çalıştırılan göstergeler

RS485 seri veri yolu üzerinden panele uzaktan bağlantı

Diğer HFP I/O kartı tipleriyle ortak kapsama alanı

Tüm çıkışlar sebep ve sonuç için programlanabilir

Aynı paneldeki diğer HFP I/O modülleri ile birlikte kullanılabilir

HFP AS panellerle uyumlu

Uygulama

Teknik Özellikler