Hochiki APS-NIC Network Kartı

Açıklama

HFP sisteminin esnekliği, yüksek düzeyde bütünlük sağlayan bir ağ kullanarak kontrol panelleri ve tekrarlayıcıları bir araya getirerek daha da geliştirilebilir.

Her bir panel arasında bulunan basit bir 2 telli bağlantı, aksiyonların sistem genelinde gösterilmesini veya kontrol edilmesini sağlamak üzere sistemin diğer bölümlerine iletilmesini sağlar.

Loop Explorer yapılandırma programı kullanılarak, en fazla 64 devre, gerçekleşebilecek tüm sistem aksiyonuna çeşitli şekillerde yanıt verecek şekilde programlanabilir.

Bu esneklik, HFP kontrol panellerinin kapsamlı neden ve sonuç programlama kabiliyetini aksiyonların, test modlarının veya devre dışı bırakmaların herhangi bir noktadan başlatılmasına izin verecek şekilde tüm ağa yaymaktadır.

Ağın hata dayanıklılığı herhangi bir açık veya kısa devre arızasının herhangi bir bilgi kaybına neden olmayacağı şeklinde yapılandırılmıştır. Birden fazla gerçekleşen arızalar izole edilmektedir ve ağ bağımsız olarak çalışmaya devam eden daha küçük ağlara dönüşmektedir.

Özellikler

64 devre

Yüksek bütünlük protokolü

Kısa devre veya açık devre arızalarına karşı tamamen güvenlidir

Basit 2-telli çevrim bağlantısı

İyileştirme uygulamaları için açık uçlu ağları destekler

Tekrarlayıcılar ağ bağlantısını paylaşır

Ağ geneli testi ve devre dışı bırakma fonksiyonları

Ağ geneli sebep ve sonuç mantığı

Esnek yapılandırma seçenekleri

Ağ aksiyonları üzerinde veya gerekmedikçe hareket etmek üzere yapılandırılabilen paneller

Tek ağda desteklenen Hochiki panelleri

Uygulama

Teknik Özellikler