Cooper CF3000 4 Double Loop Yangın Alarm Kontrol Paneli

Açıklama

CF3000 serisi, 1 Loop 200 adresleri kapasiteli ve ayrıntılı neden ve etki programlama ile EN54 parçaları 2 ve 4'e sertifikalı yüksek özellikleri, akıllı adresli yangın kontrol paneli kapsamlı bir kullanıcı arayüzü ve mantıksal menü yapısını ihtiva eder. yüksek kapasiteli panellerin bir ağ kapasitesi, projelerin çeşitli bir yelpazede için Cf300 esnek hale getirir ve cihazlar ve çevre birimleri büyük bir seçim tarafından desteklenmektedir. 

Özellikler

EATON yangın alarm sistemleri en basitten en karmaşığa her büyüklükteki yangın alarm sistemleri için çok geniş bir ürün ailesi sunuyor.

Avrupa standartlarına uygun üretilen EATON ürünlerinin tamamı LPCB, BOSEC, VDS gibi uluslararası onay kuruluşları tarafından sertifikalandırılmıştır. EATON ürünlerinin ayrıca ABD standartlarına uygun versiyonları da bulunmaktadır. EATON yangın alarm sistemleri Rusya ve BDT ülkelerinde istenen GOST sertifikalarına da sahiptir. Aralarında Türkçe de bulunan 25 farklı dili destekleyen bu sistemlerle Türkiye ve çevre ülkelerindeki tüm projeleriniz için uygundur. 

Cooper Safety, bünyesinde İngiltere, Avrupa ve Kuzey Amerika'da yangın algılama ve alarm cihazları, sesli tahliye sistemleri, acil aydınlatma sistemleri, kablolu ve kablosuz güvenlik sistemleri, aydınlatma ve elektrik tesisat malzemeleri üreten 11 firma bulundurmaktadır. Cooper Safety, ABD merkezli bir Fortune 500 firması olan EATON'un bir bölümüdür. 

Akıllı Elektronik Adreslenebilir Dedektörler, Modüller ve Kontrol Panelleri 

Tüm EATON dedektör, buton ve modülleri elektronik olarak adreslenebilmektedir. Sistemin auto-learn özelliği ile looplar panel tarafından taranarak loopa bağlı tüm cihazlar otomatik olarak adreslenir. Her bir çevrim hattına 200'e kadar adreslenebilir cihaz bağlamak mümkündür. 2000 metreye kadar uzayabilen loop hatlarının kısa devre hatalarına karşı maksimum seviyede korunmasını sağlamak için tüm cihazlarda dahili kısa devre izolatör ünitesi bulunmaktadır. 127 adet kontrol paneli network edilebilir. EATON network arabirim üniteleriyle daha geniş network sistemler kurmak da mümkündür. LON, BACNET, MODBUS protokolleriyle bina otomasyon sistemleriyle üst düzeyde entegrasyon sağlanabilmektedir. Yangın alarm ve kontrolünün yanı sıra elektronik adreslenebilir sesli alarm kontrol cihazları ile otomatik mesaj senaryoları oluşturulabilmektedir.

Uygulama

Teknik Özellikler

  • 1,2 ve 4 loop seçenekleri
  • Üst düzey programlama fonksiyonu
  • Kullanımı kolay, şık dizaynlı 120mm x 90mm geniş dokunmatik ekran
  • 96 adet yangın zonu LED'i
  • Her bir loop hattına 200 adede kadar adreslenebilir cihaz bağlanabilir
  • 127 adet panel network edilebilme
  • İstendiği takdirde dahili bir yazıcı entegre edilebilme
  • Diğer tüm COOPER yangın alarm cihazlarıyla uyumlu
  • LPCB, VDS, BOSEC, CNBOP gibi uluslararası onay sertifikaları